Om MOA Organic

MOA Organic™ startades i mitt huvud under hösten 2009. Min kusin, som är gift och bor i Australien, livnär sedan flera år på att sy s.k Baby slings, bärpåsar och säljer såpass bra i Australien att hon har detta som sin huvudsyssla. Efter många och djupa diskussioner med henne, kände jag för att prova själv. Vi har ju helt olika geografiska marknader, så konkurrens mellan oss var inte något större problem.

I mina tankar var det ganska enkelt att sätta upp en e-shop och sy ihop några slings och sedan börja sälja. Ha, så fel jag hade. Det var betydligt mer jobb än jag kunde tänka mig och kombinera uppstarten av MOA Organic™ tillsammans med heltidsjobb, familj och barn. Det blev en utmaning i sig.

Men nu är shoppen uppe och jag utvecklar och fyller på med nya produkter allt eftersom. Självklart alltid med miljö och hälsa i fokus!

Vi som jobbar med MOA Organic

Monica Anderberg

Monica Anderberg det är jag det. Det är jag som har registrerat MOA Organic™ och för närvarande drivs det som en Enskild firma.

Peter Anderberg

Min man, Peter, är systemutvecklare och hjälper till med allt som är tekniskt och jobbigt. Ju mer komplexa problem desto fortare får jag dem fixade!

Nina Bergström

Min dotter Nina står för modellandet. Hon blir alltid bra på bild, men eftersom det är bärsjalarna vi marknadsför är hennes huvud ofta bortklippt.

Leo Anderberg

Min yngsta son Leo har utsett sig själv som ordningsman i fabriken. Han samlar upp alla sytrådar och tygbitar som han sen stoppar ner i diverse kartonger. Ibland tar han fram saxen och kollar så att trådarna inte är för starka. De måste gå att klippas i tusen småbitar!

Övrigt har jag en stab med sömmerskor, entreprenörer, egen företagare, investerare, tillskärare, grafiker, designers, konstnärer och allmänt tyckare i familjen.

Mål och Syfte med MOA Organic

Mitt mål och syfte med MOA Organic™ är att underlätta för föräldrar att bära sina barn. Barn vill vara nära och är av naturen skapta för att bäras. Jag hoppas att kunna bidra till allt fler upptäcker fördelarna och enkelheten med MOA Organic™ produkter och på så sätt få fler att skippa den moderna barnvagnen och bära sina barn istället.

MOA Organics Produkter

MOA Organic™ produkter är endast gjorda av ekologiska tyger och om det går även rättvisemärkt tillverkad. Även sytråd och färger är ekologiska. MOA Organic™ produkter är sydd för att ge bästa komfort när du bär ditt barn. MOA Sling är enkel och snabb och tar mindre plats än en traditionell bärsjal. Med en enkel manöver lägger du ditt barn rätt för att amma. Se mera under Bärinstruktioner.

Våra sömmar är dessutom förstärkta för att ge dig extra trygghet när du bär.

100% nöjd med MOA Organic

Självklart bryr vi oss mycket om våra kunder. Är det något som blivit tokigt rättar vi till det så gott vi kan. Blir du som kund ändå inte nöjd, får du alla pengarna tillbaka!

MOA Organic’s företagsdata

MOA Organic
Bivackgränden 3
226 48 LUND
Sverige

VAT/Orgnr: SE710330950101
IBAN: SE45 9500 0099 6026 0561 8343
BIC/SWIFT: NDEASESS
Mobil:+46 (0)709-62 38 11
Innehar F-skatt