Villkor

Beställning

Du beställer genom att lägga de varor du vill ha i din kundvagn. När du har handlat färdigt går du till kassan och fyller i dina uppgifter samt skickar din beställning. Är det några oklarheter så hör av dig på info@moaorganic.se

Priser

Samtliga priser anges inklusive 25 % moms och gäller vid köp i MOA Organic™ Internetbutik.

Fraktavgift

MOA Organic™ produkter skickas vanligtvis som stort brev med Posten. Vi följer Postens portotabell och inga extra kostnader tillkommer. Våra handgjorda Demodockor väger upp till 8 kg och skickas som paket med Schenker.

Leverans

Beställningar mottagna före kl. 12.00 på måndag till torsdag kommer att behandlas samma dag, för leverans inom 1-3 arbetsdagar beroende på vilken fraktavgift du väljer. Beställningar mottagna på fredagar, lördagar och söndagar kommer att behandlas påföljande måndag. Leveranstiden på Demodockorna är 1-2 veckor.

Utlämningsställe

Om paketet är större än vad som får plats i din brevlåda så avhämtas paketet på närmsta utlämningsställe. En avi skickas då ut till dig och du kan få vänta ytterligare en dag innan du mottager avi från posten.

Retur/Öppet köp

Om du bestämmer dig för att inte behålla varan kan du returnera den inom 14 dagar (ångerrätt enligt Distansavtalslagen). Det gäller oanvänd, otvättad vara i originalskick. Du får prova den men ej smutsa ner den. Notera att du som kund är ansvarig för varan tills den är oss tillhanda. Kontakta oss alltid innan retur av vara genom att maila info@moaorganic.se
OBS! RETUR/ÖPPET KÖP GÄLLER EJ FÖR REAVAROR UNDER UTFÖRSÄLJNINGEN

Betalning

PayPal
MOA Organic™ är ansluten till PayPal som fungerar på onlinebutiker över hela världen. Detta innebär att vid betalning skickas du till PayPal egen betalningstjänst. Det innebär att du kan säkert och smidigt överföra pengar med ett av världens mest utvecklade betalningstjänster.

Även om du inte har ett eget PayPal konto, kan du betala med ditt kreditkort .

Förskottsbetalning
Betalning i förskott till vårt bankgiro: 649-4496 eller postgiro: 561834-3. Då betalningen blir synlig på vårt konto skickas varorna med en gång. Normalt syns betalningen dagen efter den är utförd. Om du vill göra en förskottsbetalning från utlandet, var vänlig kontakta oss på info@moaorganic.se för bankdetaljer och IBAN nummer.

Lagring av kunduppgifter

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). All kundinformation behandlas konfidentiellt. Vi säljer eller vidarebefordrar inte kundinformation till andra företag för marknadsföringssyfte.

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från MOA Organic™, som gör att MOA Organic™ ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att MOA Organic™ befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.